Over ons

14.000 pageviews per maand
Hartje Gieten is een website met 24 uur per dag het laatste nieuws en een actuele agenda uit Gieten en omgeving. De site heeft gemiddeld 14.000 pageviews per maand (Bron: Google Analytics; meetperiode jan 2015 t/m dec 2015), 1100 volgers op Facebook en 1300 volgers op Twitter. Daarmee is het bereik in Gieten (2000 huishoudens) zeer groot.

Redactie
De redactie plaatst nieuwsberichten van derden over Gieten en omgeving en daarnaast af en toe ook eigen nieuws en aangeleverde pers- en agendaberichten.

Action
De kosten voor Hartje Gieten worden grotendeels gedekt door een bijdrage van de Action aan de Stationsstraat in Gieten. Deze winkel is een aanwinst voor Gieten en draagt het dorp een warm hart toe!

Vrienden
Verder zijn er een aantal Vrienden van Hartje Gieten. Dat zijn bedrijven die gebruik maken van de dienstverlening van Bezorgdienst Gieten en van Erik Media-Service in Gieten. Dit laatste bedrijf, gevestigd aan de Brink 17 in Gieten, zorgt er sinds 2013 voor dat Hartje Gieten bestaat en wordt onderhouden.

Bereik heel Gieten
Wilt u heel Gieten bereiken? Zowel online als offline? Maak dan gebruik van het aanbod van Bezorgdienst Gieten. Adverteren op Hartje Gieten is gratis inbegrepen!